Lead data engineer for leading PPA consultancy firm

Fulltime - Expected start ASAP

Lead data engineer for leading PPA consultancy firm

Lead data engineer

Our New Energy søger en stærk profil med kompetencer indenfor både data engineering og software udvikling. Vi har en helt specifik opgave, som vil kræve din opmærksomhed den første tid hos os. Herefter ser vi et stort potentiale i, at du igennem observationer af vores arbejdsgange identificerer flere områder, hvor vi kan optimere vores arbejde ved bedre brug og strukturering af data. Du vil være den ansvarlige for at identificere og udvikle løsninger til at understøtte vores arbejde i elmarkedet. Pt har vi ikke andre data engineers eller software udviklere ansat, så det vil være et krav at du selv er i stand til at drive tingene – naturligvis med mulighed for sparring.

Du vil blive en del af et ungt kontor, med en helt central placering på Aaboulevarden i Aarhus C. Du får en unik mulighed for at være en del af helt nye ideer og projekter, som du selv er med til at identificere, ligesom du vil blive en del af allerede igangværende projekter. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med alle i virksomheden på tværs af forretningsområder. Når først du er sat grundigt ind i opgaverne og virksomheden, vil rollen være præget af en stor grad af frihed i forhold til arbejdssted og hvornår på døgnet du arbejder.

Din profil og kompetencer

  • Gerne 2 års erfaring med data engineering
  • Gerne erfaring med software udvikling
  • Erfaring med at bygge robuste ETL/ELT-pipelines
  • Erfaring med at opbygge et Data Warehouse
  • Kodningssprog: T-SQL, Python og C#
  • Erfaring med at bygge og vedligeholde interfaces med relevante Azure ressourcer

Dine kommende opgaver:

  • Optimere en eksisterende løsning i C# og Azure
  • Indsamling af data fra forskellige kilder og opbygning af datawarehouse
  • Identificere optimeringsmuligheder andre steder i forretningen

Om Our New Energy

Our New Energy er en virksomhed, hvis primære service er at rådgive om PPA transaktioner i hele Europa. Vi hjælper udviklere af solceller og vindmøller med at finde aftagere til den strøm de producerer. Udover det har vi nogle sidebeskæftigelser, som optimering af elmarkedsydelser og andre rådgivende ydelser. Vi er pt 9 ansatte på hovedkontoret i Aarhus, samt en i København. Udover det har vi kontorer i München, Milano og Alicante.

Ansøgninger behandles løbende, og opslaget tages ned, når rette kandidat er fundet.Ved interesse bedes du sende CV og ansøgning til JBE@ournewenergy.com

Ved spørgsmål kontakt venligst:

Jakob Bendixen, Partner

Mail: JBE@ournewenergy.com

Tel: +45 3114 8408